I tider med store udfordringer lærer vi, at empati er løsningen. Den gør os i stand til at se håb i tider med protest, se glæde i tider med isolation, se muligheder hvor der er fortvivlelse og solidaritet hvor der er splittelse. Og hvor disse frø af empati plantes vokser venskaber. Og det er venskabets natur; de forskellige historier og facetter, som vil blive udforsket i et inspirerende nyt projekt for at fejre dets styrke.

For at markere International Venskabsdag d. 30. juli 2021 går Disney og WWS-grundlæggeren, Misan Harriman, sammen om at skabe en eksklusiv fotografisk serie, Mickey og venner: Venskabets kraft (Mickey & Friends: The Power of Friendship). Serien er inspireret af popkulturikoner, Disneys sensationelle seks – Mickey Mouse, Minnie Mouse, Anders And, Andersine, Pluto og Fedtmule – og vil indeholde en række berømte ansigter. 

Misans fotografering indfanger dybe personlige historier og følelser fra kulturelle øjeblikke, samt Londons bankende hjerte under Black Lives Matter-protesterne i 2020.

Denne nye serie vil være en observation af venskabets forvandlingskraft gennem forskellige oplevelser og udtryk.

Hvis du har en fortælling om venskab, vil vi gerne høre den.

Vi vil gerne høre fra alle som har en bevægende historie om den kraft, venskaber bringer. Del detaljer om en dyb oplevelse af venskab og den indvirkning, den har haft på dit livssyn. Din kan være en historie om et livslangt venskab, eller et helt nyt bånd. Historier, der viser glæde, varme, styrke og solidaritet samt de små, men meningsfulde øjeblikke. Hvis din historie vil inspirere andre, fortjener den at blive delt.

Vi vælger ti indsendelser. Hver gruppe eller vennepar vil få deres portræt taget af selveste Misan og senere udgøre en del af en virtuel udstilling – Mickey og venner: Venskabets kraft (Mickey & Friends: The Power of Friendship)som vil markere International Venskabsdag.

Serien vil vise, hvordan venskaber har en positiv indflydelse på livet. Den vil også støtte Disneys nonprofit-partnere, herunder MediCinema, som trøster og reducerer isolation for alvorligt syge børn på hospitaler. Serien vil indeholde fortællinger fra det virkelige liv om venskaber mellem hospitals- og sundhedspersonale, der regelmæssigt arbejder som frivillige for MediCinema og lignende organisationer over hele Europa, og som kaster lys over disse hverdagshelte.

For at indsende din venskabshistorie bedes du udfylde nedenstående formular inden fredag den 18. juni 2021. De valgte vil blive inviteret til at deltage i en fysisk eller virtuel optagelse i overensstemmelse med Covid-19-protokoller.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

De fuldstændige vilkår og betingelser findes her.