I tider av stora utmaningar lär vi oss att empati är lösningen. Det gör det möjligt för oss att se hopp i tider av protest, glädje i tider av isolering, möjligheter där det finns förtvivlan och solidaritet i tider av splittring. Där dessa frön av empati planteras växer vänskapen. Och det är vänskapens natur, de olika berättelserna och ansiktena, som kommer att utforskas i ett nytt inspirerande projekt för att hylla dess kraft.

För att uppmärksamma internationella vänskapsdagen den 30 juli 2021, går Disney och WWS grundare, Misan Harriman, ihop för att skapa en exklusiv fotoserie, Musse Pigg och hans Vänner: Vänskapens Kraft (Mickey & Friends: The Power of Friendship). Serien är inspirerad av ikoner inom populärkulturen, Disneys fantastiska figurer – Musse Pigg, Mimmi Pigg, Kalle, Kajsa, Pluto och Långben – och kommer att innehålla många kända ansikten.

Misans fotografier fångar de djupt personliga berättelserna och känslorna i kulturella ögonblick såväl som Londons pulserande hjärta under 2020 års Black Lives Matter-protester.

Denna nya serie kommer att fungera som en observation av vänskapens omvälvande kraft genom olika upplevelser och uttryck.

Om du har en berättelse om vänskap att berätta så vill vi gärna höra den.

Vi vill höra från alla som har en rörande berättelse om vänskapens kraft att berätta. Dela med dig av din berättelse om vänskap och den inverkan den har haft på ditt synsätt eller liv. Det kan vara en berättelse om livslång vänskap eller ett helt nytt vänskapsband. Berättelser som visar glädje, värme, styrka och allvar såväl som de där små men meningsfulla ögonblicken. Om din berättelse kommer att inspirera andra förtjänar den att delas.

Vi kommer att välja ut tio bidrag. Varje grupp eller vänskapspar kommer att få sitt porträtt taget av Misan själv och kommer senare att bli del av en virtuell utställning – Musse Pigg och hans Vänner: Vänskapens Kraft (Mickey & Friends: The Power of Friendship)som kommer att uppmärksamma Internationella vänskapsdagen.

Serien kommer att visa hur vänskap påverkar livet på ett positivt sätt. Den kommer också att stödja Disneys ideella partner, inklusive MediCinema, som ger tröst och minskar isoleringen för allvarligt sjuka barn på sjukhus. Serien kommer att skildra verkliga berättelser om vänskap bland de anställa på sjukhus och i vården som regelbundet ställer upp som frivilliga för MediCinema och liknande organisationer i hela Europa, för att uppmärksamma dessa vardagshjältar.

För att skicka in din berättelse om vänskap, fyll i formuläret nedan senast fredag den 18 juni 2021. De som väljs ut kommer att bjudas in till en fysisk eller virtuell fotografering, som följer Covid-19-restriktionerna.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

Fullständiga villkor finns här.