I tider med store utfordringer lærer vi at empati fikser alt. Det lar oss se håp i tider med protest, se glede i tider med isolasjon, se muligheter der det er fortvilelse og solidaritet i tider med splid. Og der disse empatifrøene plantes, vokser vennskapet. Og det er vennskapets natur; de varierte historiene og ansiktene, som vil bli utforsket i et inspirerende nytt prosjekt for å feire dets kraft.

For å markere den internasjonale vennskapsdagen, den 30. juli 2021, har Disney og WWS-grunnleggeren, Misan Harriman, gått sammen for om å skape en eksklusiv fotoserie, Mikke og Venner: Kraften i Vennskap (Mickey & Friends: The Power of Friendship). Serien er inspirert av popkulturikonene, Disneys sensasjonelle seks – Mikke Mus, Minnie Mus, Donald, Daisy, Pluto og Langbein – og vil ha en rekke berømte ansikter.

Misans fotografering fanger de dypt personlige historiene og følelsene i kulturelle øyeblikk, i tillegg til det slående hjertet av London under Black Lives Matter-protestene i 2020.

Denne nye serien vil være en observasjon av den transformerende kraften i vennskap gjennom ulike opplevelser og uttrykk.

Hvis du har en historie om vennskap å fortelle, vil vi gjerne høre den.

Vi er ute etter å gi ordet til alle med en rørende fortelling om kraften i vennskap. Del detaljer om en dyptgående vennskapsopplevelse og innvirkningen den har hatt på din oppfatningen av livet. Din kan være en historie om livslangt vennskap, eller om et helt nytt vennskapsbånd. Historier som viser lykke, varme, styrke og samfølelse, eller de små, men meningsfulle øyeblikkene. Hvis historien din vil inspirere andre, fortjener den å bli delt.

Vi vil velge ti innsendinger. Hver gruppe eller par av venner får sitt portrett tatt av Misan selv og vil senere bli en del av en virtuell utstilling – Mikke og Venner: Kraften i Vennskap (Mickey & Friends: The Power of Friendship)som vil markere den internasjonale vennskapsdagen.

Serien vil vise hvordan vennskap har en positiv innvirkning på livene våre. Den vil også støtte Disneys veldedige partnere, inkludert MediCinema, som gir trøst til og reduserer isolasjon for alvorlig syke barn på sykehus. Serien vil fange historier fra virkeligheten om vennskap blant sykehus- og helsearbeidere som regelmessig jobber frivillig for MediCinema og lignende organisasjoner i Europa, og viser frem disse hverdagsheltene.

For å sende inn din vennehistorie, fyll ut skjemaet nedenfor innen fredag 18. juni 2021. De som blir valgt, vil bli invitert til å delta i en fysisk eller virtuell fotoseanse, i samsvar med covid-19-protokoller.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

Fullstendige vilkår og betingelser finnes her.